Lancering Waldram ICT 2.0

Eindelijk is het zover, Waldram ICT 2.0 is officieel gelanceerd met een volledig nieuwe focus en een nieuwe huisstijl. Benieuwd naar de vernieuwingen? Lees dan snel verder.

Wat is Waldram ICT 2.0?

Waldram ICT 2.0 richt zich door middel van het creative thinking principe op de vraag; Hoe haal ik het maximale uit mijn bedrijf? De uil staat daarbij symbool voor wijsheid en een creatieve blik die ervoor moet zorgen dat ongeacht de doelstellingen van het bedrijf er altijd een passende oplossing kan worden gevonden. Het scherpe zicht van de uil zorgt er daarbij voor dat er altijd goed zicht is op kansen en bedreigingen en dat je bedrijf klaar is voor de toekomst. Of dit nu op marketing-, IT- of procesmatig gebied is, Waldram ICT denkt creatief in oplossingen, niet in problemen. Waar voorheen de focus op de klant als individu lag, wordt nu meer gekeken naar het totaalbeeld. Hoe is een bedrijf zichtbaar voor concurrenten, hoe presenteert een bedrijf zich in de markt en worden kansen wel volledig benut. Benieuwd of Waldram ICT iets voor je kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met info@waldram-ict.nl.

Over Patrick Waldram

Patrick Waldram is eigenaar van Waldram ICT en schrijft blogs over interessante projecten, ervaringen en technologische ontwikkelingen.

Deel deze blog

Recente blogs

Creatief in oplossingen.

Benieuwd of wij je op een creatieve manier kunnen helpen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen