Een stukje over ons

Waldram ICT bestaat uit een creatief team van zelfstandige IT-professionals, marketeers, vormgevers, fotografen, copywriters en communicatiespecialisten en levert sinds 2010 met veel plezier diensten aan start-ups en bedrijven in het Midden- en Kleinbedrijf. Patrick Waldram is oprichter en eigenaar van Waldram ICT en kijkt altijd zo goed mogelijk naar de behoefte van de klant. Voor meer informatie lees onze blog of bekijk onze nieuws– of projectenpagina.

Als je iets doet, moet je het goed doen. Met die insteek is Patrick Waldram in 2010 begonnen met Waldram ICT. Door goed te luisteren naar de klant en ieder project als leerproces te zien kun je het beste uit jezelf halen. Vertrouwen en een transparante communicatie speelt daarbij een zeer belangrijke rol.

De kracht van Waldram ICT zit in het creatieve denkproces en het empatisch vermogen om jezelf te verplaatsen in de klant. Een klant zit immers niet te wachten op een brij van technische informatie maar is enkel op zoek naar een resultaat.

Meer weten? Stuur dan een e-mail naar info@waldram-ict.nl.

Creatief in oplossingen.

Benieuwd of wij je op een creatieve manier kunnen helpen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen