Online marketing

Een mooie website maar geen bezoekers? Dit is een vraagstuk die wij veelvuldig tegenkomen. Een website wordt door Google op ruim 200 punten gecontroleerd en bepaald uw ranking binnen Google. Een voorbeeld daarvan is snelheid. Wordt een website niet binnen 2 seconden geladen dan klikken gemiddeld meer dan 50% van de bezoekers de website weg. Dit zorgt gegarandeerd voor een lagere ranking binnen Google ten opzichte van concurrerende websites.

Gelukkig bieden wij een snel SSD hostingpakket waarmee snelheidsproblemen tot het verleden behoren. Een ander punt is of een website beschikt over een responsive ontwerp en automatisch schaalt van een desktop naar een tablet of smartphone. Ook hier kunnen wij bij helpen. Al onze websites worden gebouwd met een responsive ontwerp en worden uitgebreid getest op alle gangbare platformen zoals Window, MacOS, Android en iOS. Met onze Facebook en Google Ads campagnes zijn wij in staat om vrijwel iedere potentiële klant te bereiken. Waar veel bedrijven een hoop investeren in online marketingcampagnes ligt het rendement in de praktijk erg laag. Door de markt niet goed te onderzoeken en in te zetten op dure zoekwoorden worden vaak een hoop extra bezoekers bereikt maar zonder resultaat. Onze strategie is zoveel mogelijk gericht op kwalitatieve kliks met als uiteindelijke doel optimale organische vindbaarheid. Door de campagnes zo goed mogelijk af te stemmen op de markt wordt een marketingbudget optimaal benut .

Marketing tool

Organische vindbaarheid is de zichtbaarheid binnen zoekmachines zonder dat daarvoor kosten worden gemaakt. Door onze uitgebreide kennis op het gebied van zoekmachineoptimalisatie (SEO), kunnen wij websites dusdanig optimaliseren dat de organische vindbaarheid voor belangrijke zoekwoorden wordt gemaximaliseerd.

Met onze speciale marketing tool analyseren wij de websites van klanten om zo inzicht te krijgen in concurrenten, zoekwoorden, fouten op de website. De resultaten worden daarbij verwerkt in een rapportage en besproken met de klant. Aan de hand van de rapportage en de bespreking worden daarbij concreet acties ondernomen om zo de website verder te optimaliseren. Meer weten? Stuur dan een e-mail naar info@waldram-ict.nl.

Creatief in oplossingen.

Benieuwd of wij je op een creatieve manier kunnen helpen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen