IT consultancy

Ook op het gebied van IT consultancy hebben wij in de afgelopen jaren talloze bedrijven en startups succesvol kunnen helpen. Onze diensten zijn hoofdzakelijk gericht op procesoptimalisatie en veiligheid.

Procesoptimalisatie

Bedrijven ontwikkelen met de jaren een bepaalde manier van werken zonder te veel waarde te hechten aan de toekomst. Immers, why change a winning team? Wij bieden een objectieve blik op de bedrijfsprocessen en geven advies om deze verder te optimaliseren zonder de balans binnen een bedrijf te verstoren.

Een voorbeeld: Een bedrijf werkzaam in de agrarische sector, is geholpen bij het vinden en inrichten van een geschikt CRM-systeem voor het bijhouden van orders en het klantenbestand. Door de overstap naar het CRM-systeem is het mogelijk nu wereldwijd alle noodzakelijke order- en klanteninformatie op te vragen waar dit voorheen alleen fysiek vanaf de kantoorlocatie mogelijk was.

Een voorbeeld: Een bedrijf werkzaam in de transportwereld, is geholpen bij het opzetten van een VoIP-omgeving op een afgelegen locatie voor het in- en uitbellen vanaf meerdere VoIP-toestellen middels 4G.

Een voorbeeld: Voor een marketingcommunicatiebureau is een mailserver uit-gefaseerd en is de mailomgeving overgezet naar een hosted exchange omgeving voor een flexibelere en stabielere werkomgeving.

Een voorbeeld: Voor een advocatenkantoor is een NAS-omgeving ingericht met een cloud-backupdienst en een VPN om zo vanaf externe locaties te kunnen werken.

Veiligheid

Met de intreding van de nieuwe Europese AVG wetgeving is veiligheid een hot issue voor bedrijven maar ook recente hackaanvallen vanuit Rusland en andere Aziatische landen hebben de discussie verder aangewakkerd. Is de data van mijn klanten wel veilig? Voldoe ik aan de AVG? Mag ik zomaar foto’s van klanten op mijn website plaatsen? Wij helpen bedrijven bij dit soort vraagstukken en bekijken stap voor stap om dit proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Bij een eerste kennismakingsgesprek vertellen wij graag meer over de mogelijkheden.

Meer weten? Stuur dan een e-mail naar info@waldram-ict.nl.

Creatief in oplossingen.

Benieuwd of wij je op een creatieve manier kunnen helpen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen